Skip to main content

Contact en Info

  • Bag that banner
  • Nooni Design, Fiona Brandenburg-de Werd
  • tel: 06-11433395
  • email: contact @ bagthatbanner . com
  • KVK nummer: 56873239
  • IBAN: NL41 TRIO 0254 8375 06

Fiona van Nooni Design achter de naaimachne - foto Met Licht GeschrevenMijn naam is Fiona Brandenburg en het ontwerpen en maken van duurzame, mooie en vaak ook sprookjesachtige dingen is mijn passie.  In mijn atelier werk ik onder de naam Nooni Design voornamelijk aan viltsculpturen en verzamelobjecten, waar groot en klein plezier aan beleeft. De rode draad in dit werk is sprookjes en fantasie.
Daarnaast houd ik me bezig met recycling, upcycling en het duurzaam produceren van producten. Het beter maken van onze maatschappij met oog voor de natuur en de verandering van ons klimaat is een grote drijfveer.
 

Bag that Banner

Eind 2015 werd ik gevraagd mee te werken aan een recycle project voor de TU Eindhoven. Van twee enorme spandoeken (12 x 25 m) wilde men tassen laten maken. Het werd een hele fijne samenwerking tussen mij en Bernadette van de Braak (B-Made). Een hele leuke maar zware monsterklus (in totaal 1048 tassen). En het smaakte naar meer.
Daarom besloot ik “Bag that Banner” op te zetten. Een organisatie, waarbinnen ruimte is voor samenwerking met verschillende designers en kunstenaars. Maar ook een organisatie die workshops kan geven op evenementen, om daarmee recycling te promoten.
Wil je een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen over het maken van tassen van jouw banners, spandoeken of vlaggen dan kun je dat doen via dit contactformulier.
Voor Nooni Design verkoop ik mijn eigen ontwerpen in de webshop op Etsy.nl en op een aantal markten (voor de data ga naar www.noonidesign.nl).  Je kunt Nooni Design ook volgen op Twitter, Facebook, Instagram of Pinterest.
Leuk dat je deze site hebt gevonden en ik hoop dat je hier nog vaak een kijkje komt nemen.

Hier kun je mij een bericht sturen.
Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom.

* geeft een verplicht veld aan

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save